top of page
vertical_B%C3%83%C2%A4rhof_edited.jpg

QUI SOM?

Bärhof Ensemble neix al 2018 amb ganes de formar una agrupació de música de cambra nova i singular. La formació està constituïda per músics que van compartir una llarga trajectòria conjunta a la JONC i que posteriorment van decidir formar el seu ensemble propi.

La formació ha participat en diferents festivals com el "Fringe"  del Festival de Torroella de Montgrí o "Notes als parcs"  de Girona i ha estat la formació resident del Centre d'Art Cal Massó a Reus. Ha estat inclosa al catàleg de Joventuts Musicals de Catalunya, ha participat en el cicle "Audicions Íntimes" i ha tocat a sales arreu de Catalunya com ara Barcelona, Figures, Girona, Tarragona, Mataró,  Reus, Sabadell, Lleida, Cassà de la Selva, Sant Pol de Mar, Castellar del Vallès i Sant Carles de la Ràpita. 


La intenció de l'ensemble és centrar-se en el repertori de cambra de gran format, fent del nonet clàssic de vent i corda la seva formació predilecta, i encarregar nova música per a la formació, havent estrenat "Caucuaüc" de Jordi Cornudella i a l'espera d'una nova obra a Joan Magrané.

bottom of page